РЕЦЕНЗІЯ НА КОЛЕКТИВНУ МОНОГРАФІЮ «МОЛОДІЖНА РОБОТА: ВІД ІСТОРІЇ ДО СУЧАСНОСТІ» (2024) - Сейко, Наталія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2025)
Колективну монографію «Молодіжна робота: від історії до сучасності» (автори: Т. Кочубей, Н. Коляда, О. Кравченко, Г. Бондаренко, В. Ісаченко, Н. Левченко, Н. Поліщук) підготовлено відповідно до наукових тем кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи («Актуальні проблеми соціально-педагогічної теорії та практики (реєстраційний номер 0111U007547)»; «Актуальні проблеми історико-педагогічного знання (реєстраційний номер 0111U009198)» та відповідно до напрямів діяльності молодіжного центру «START» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, Науково-дослідного центру педагогічного краєзнавства подвійного підпорядкування Міністерства освіти і науки та Національній академії педагогічних наук України, Національно-патріотичного табору для студентської молоді «Дія».