ВОЛОНТЕРСЬКА ДІЯЛЬНІСТЬ КОЛЕДЖУ ЯК НАПРЯМ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ В ГРОМАДІ - Федоров, Михайло (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
Стаття присвячена аналізу волонтерської діяльності КЗ «Уманський гуманітарно-педагогічний фаховий коледж ім. Т.Г. Шевченка Черкаської обласної ради». Основною метою дослідження є вивчення ролі та впливу волонтерської діяльності коледжу на соціальне середовище громади. У статті аналізуються конкретні ініціативи та проєкти, які реалізує коледж через своїх волонтерів, а також розглядається важливість цієї діяльності для підтримки військових, учасників бойових дій та їхніх сімей. Дослідження також спрямоване на виявлення основних викликів та перешкод, з якими стикається коледж у волонтерській діяльності, та запропонування шляхів подолання цих проблем для подальшого розвитку цієї важливої сфери соціальної роботи.