РОБОТА СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ З МОЛОДДЮ У ДЕРЖАВНІЙ СЛУЖБІ ЗАЙНЯТОСТІ - Моргай, Лілія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
У статті висвітлені особливості роботи соціальних працівників з молоддю у Державній службі зайнятості. Встановлено, що важливу роль у пошуку роботи відіграють соціальні працівники, які працюють у Центрі зайнятості. Перераховані функції соціальних працівників у даному центрі. Встановлено, що Державна служба зайнятості координується Міністерством економіки України. Перераховані права працевлаштованого населення, які гарантує держава під час працевлаштування. Описані види послуг, які надає роботодавцям Христинівський районний Центр зайнятості. Подана статистика осіб, які зареєстровані у Центрі зайнятості Христинівського району.