ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ У ПЕДАГОГІЧНОМУ КОЛЕДЖІ - Кучай, Олександр; Біда, Олена; Кучай , Тетяна (Соціальна робота та соціальна освіта, 2023)
У статті розглядається професійна підготовка організації майбутніх учителів початкових класів у педагогічному коледжі. Дійовою фігурою будови неперервної професійної підготовки майбутніх учителів початкових класів є педагогічний коледж. Окресленні основні показники професійної підготовки в педагогічному коледжі. Висвітлено умови для успішного здійснення професійної підготовки студентів у педагогічному коледжі. Виділено три основних компоненти в освітньому колі педагогічного коледжу.