ФЕНОМЕНОЛОГІЯ ПРОЄКТНОЇ КУЛЬТУРИ ПЕДАГОГА - Козленко , Володимир (Соціальна робота та соціальна освіта, 2023)
У статті розглянуто роль інтеграційно-аксіологічного підходу щодо формування проєктної культури педагога; гуманістична освітня парадигма педагогічної діяльності розглядається як основа її формування; визначені функції, критерії, рівні проєктної культури; представлена модель формування проєктної культури майбутнього педагога в процесі його професійної підготовки