РЕЦЕНЗІЯ на колективну монографію «ПСИХОЛОГІЧНИЙ СУПРОВІД ТА СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНА РОБОТА В ЗАКЛАДІ ОСВІТИ: ТЕОРІЯ ТА ПРАКТИКА» (2020) - Кочубей , Тетяна (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
Рецензія на колективну монографію «Психологічний супровід та соціально-педагогічна робота в закладі освіти: теорія та практика», що є результатом співпраці закладів вищої освіти, закладів повної загальної середньої освіти, закладів оздоровлення та відпочинку в теоретичному узагальненні та висвітленні практичного досвіду психологічного супроводу та соціально-педагогічного патронажу учасників освітнього процесу, а також підготовці відповідних фахівців. Монографія рубрикована за темами: «Професійна підготовка майбутніх фахівців соціономічних професій в умовах закладу вищої освіти», «Соціально-психологічна підтримка осіб з інвалідністю», «Інноваційні соціально-педагогічні технології в умовах оздоровлення та відпочинку». Наукове видання буде корисним викладачам та студентам закладів вищої освіти, учителям, соціальним педагогам, психологам, соціальним працівникам, педагогам-організаторам, а також сприятиме пошуку ефективних шляхів удосконалення соціальної політики та соціальної роботи.