ВПЛИВ СОЦІАЛЬНОЇ РЕКЛАМИ НА АДАПТАЦІЮ СТУДЕНТІВ: З ДОСВІДУ ФАКУЛЬТЕТУ СОЦІАЛЬНОЇ ТА ПСИХОЛОГІЧНОЇ ОСВІТИ УДПУ ІМЕНІ ПАВЛА ТИЧИНИ - Кравченко , Оксана; Балдинюк , Олена (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У статті розглянуто питання організації психолого-педагогічної роботи з першокурсниками. Окреслено основні проблеми, які виникають у студентів першого року навчання: нова система навчання; інший режим, навантаження та вимоги; нова соціальна роль; взаємини з однокурсниками та викладачами; проблеми в соціально-побутовому плані; самостійне життя в нових умовах для іногородніх студентів. Висвітлено суть, функції та основні вимоги до реклами. Розкрито роль соціальної реклами як важливої умови для успішної адаптації студентів на прикладі факультету соціальної та психологічної освіти Уманського державного педагогічного університету.