НАРАТИВНИЙ МЕТОД У ПРОФЕСІЙНІЙ ПІДГОТОВЦІ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Кабаченко, Надія; Бойко, Оксана (Соціальна робота та соціальна освіта, 2020)
В даній статті увага приділяється аналізові того, як сучасні дослідники розуміють наративний метод навчання, як та з якою метою використовують його у своїй практиці. Особлива увага приділяється вивченню наративних методів у практиці навчання студентів спеціальності «соціальна робота». Зокрема детально описується та аналізується досвід застосування наративних методів у викладання курсів бакалаврської програми із соціальної роботи у Школі соціальної роботи Національного університету «Києво-Могилянська академія», а також зміст тем, присвячених дослідженням, в яких застосовуються наративні методи збору даних, таких, як усна історія, історія життя тощо.