ВОЛОНТЕРСЬКА РОБОТА ЯК ЧИННИК ОСОБИСТІСНО-ПРОФЕСІЙНОГО РОЗВИТКУ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ - Гончар, Інна (Соціальна робота та соціальна освіта, 2020)
Статтю присвячено розгляду основних аспектів волонтерської роботи як чинника особистісно-професійного розвитку майбутнього соціального працівника. Визначено та охарактеризовано компоненти особистісно-професійного розвитку майбутнього соціального працівника в ході волонтерської діяльності: когнітивний, ціннісно-мотиваційний, організаційно-комунікативний, психологічний.