Соціальна робота з молодою сім’єю в Україні - Підвальна, Юлія; Мицик, Тетяна (Соціальна робота та соціальна освіта, 2019)
У статі окреслено поняття та проблеми молодих сімей в Україні. Розкрито сутність та зміст соціально-педагогічної роботи з молодими сім’ями. Проаналізовано форми й методи соціально-педагогічної роботи з молодою сім’єю. Досліджено особливості та тенденції розв’язання соціальних проблем молодих сімей в Україні.