МОЛОДІЖНІ СОЦІАЛЬНІ ПРОЄКТИ І ПРОГРАМИ ЯК ІНСТРУМЕНТИ АКТИВІЗАЦІЇ МОЛОДІ У ГРОМАДІ - Коломієць, Олена; Демиденко, Тетяна; Рожко, Надія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2025)
Проаналізовано досвід впровадження соціальних проєктів та програм, спрямованих на активізацію молоді та обґрунтування можливостей їх подальшого застосування у практиці молодіжної політики України. Визначено поняття «соціальний проєкт» у контексті молодіжної активності. Доведено, що кращі практики молодіжної роботи є прикладом успішно реалізованих соціальних проєктів та підґрунтям формування нових ініціатив, орієнтованих на потреби та інтереси молоді.