Всеукраїнський конкурс студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії у 2023–2024 н.р. - Кравченко, Оксана; Моргай, Лілія; Матрос, Ольга (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
Відповідно до наказу Міністерства освіти і науки України від 4 грудня 2023 року № 1472 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії в лютому-квітні 2024 року» Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини обрано базовим закладом вищої освіти з проведення Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт із соціальної та економічної інклюзії