АНАЛІЗ РЕАЛІЗАЦІЇ ПІЛОТНОГО ПРОЄКТУ ІЗ ЗАПРОВАДЖЕННЯ СОЦІАЛЬНОЇ ПОСЛУГИ З ФОРМУВАННЯ ЖИТТЄСТІЙКОСТІ У ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАДАХ - Єнгаличева, Ірина (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
Стаття присвячена аналізу реалізації пілотного проєкту із запровадження соціальної послуги з формування життєстійкості в окремих територіальних громадах. Для цього проаналізовано: зміст поняття «життєстійкості» та визначено якості особистості необхідні для формування життєстійкості; нормативно-правові документи, які визначають особливості реалізації соціальної послуги із формування життєстійкості та розкрито умови впровадження проєкту; діяльність Смілянської, Уманської та Мліївської ОТГ Черкащини з реалізації проєкту із запровадження соціальної послуги з формування життєстійкості.