РЕЦЕНЗІЯ НА ПОСІБНИК Т. СЕМИГІНОЇ, О. СТОЛЯРИК «РОЗВИТОК СИЛЬНИХ СТОРІН КЛІЄНТІВ СОЦІАЛЬНОЇ РОБОТИ» - Кравченко, Оксана (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
Посібник «Розвиток сильних сторін клієнтів соціальної роботи» (авторки –Тетяна Семигіна та Ольга Столярик) пропонує важливий погляд на сучасну практику соціальної роботи в Україні. Ця книга вирізняється своїм інноваційним підходом, спрямованим на активізацію сильних сторін клієнтів у процесі роботи з ними.