ОРГАНІЗАЦІЯ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ В УНІВЕРСИТЕТІ З УРАХУВАННЯМ ТРАВМА-ЧУТЛИВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ВИКЛАДАННЯ В УМОВАХ ВОЄННОГО СТАНУ: СТРАТЕГІЇ ТА ПРАКТИЧНІ АСПЕКТИ - Марченко, Ірина; Ташкінова, Оксана; Пономарьова, Людмила; Роговська, Ольга (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
Робота спрямована на вивчення можливостей організації навчального процесу в університеті у воєнний період, з особливим акцентом на застосування травма-чутливих підходів викладання. В роботі висвітлюються такі аспекти, як адаптація освітнього процесу та навчальних методик викладання до турбулентних умов, створення в університеті травма-чутливого середовища, а також використання інноваційних технологій для учасників освітнього процесу, що зазанали травми. Висвітлення даної теми має на меті сприяти покращенню якості освіти та забезпеченню добробуту освітян в турбулентних умовах.