ЗАПРОВАДЖЕННЯ ЕЛЕКТРОННИХ СОЦІАЛЬНО-ПСИХОЛОГІЧНИХ ПОСЛУГ ДЛЯ ВРАЗЛИВИХ ВЕРСТ НАСЕЛЕННЯ - Войтовська, Алла; Скочко, Максим (Соціальна робота та соціальна освіта, 2024)
Наукова робота присвячена дослідженню стану інформаційно-цифрових технологій для забезпечення соціально-психологічної допомоги вразливим категоріям громадян. З’ясовано, що під час воєнного стану дистанційні школи надають безоплатний доступ до навчання; командою Міністерства освіти і науки України підготовлено перелік шкіл і організацій, які можуть допомогти дітям і сім’ям. Досліджено, що новим викликом і водночас життєвою необхідністю є процеси цифровізації усіх сфер життєдіяльності, в тому числі соціально-психологічної сфери. Описано складові соціально-психологічної допомоги.