ДОСЛІДЖЕННЯ ПИТАНЬ ЦИФРОВІЗАЦІЇ СОЦІАЛЬНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ В УКРАЇНІ - Салата, Назар (Соціальна робота та соціальна освіта, 2023)
Наукова робота присвячена дослідженню стану проблем, які виникають при наданні соціальних послуг в електронній формі. Проаналізовано наукові думки з даного питання. Підтверджена практична корисність застосунку Дія. Кількість користувачів сервісу Дії щомісяця стрімко зростає, що є свідченням набуття та вдосконалення цифрових навичок населенням. Встановлено, що соціальні працівники довели свою важливість і доцільність як фахівців поряд із військовими, медиками, педагогами, психологами. Досліджено, що новим викликом і водночас життєвою необхідністю є процеси цифровізації усіх сфер життєдіяльності, в тому числі соціальної сфери.