ПЕДАГОГІЧНЕ КРАЄЗНАВСТВО КРІЗЬ ПРИЗМУ ІСТОРИКО-КУЛЬТУРНИХ ЯВИЩ ТА ПРОЦЕСІВ В УКРАЇНІ - Кравченко , Оксана; Коляда, Наталія; Левченко, Наталія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2023)
Під час конференції учасниками було обговорено актуальні питання розвитку педагогічного краєзнавства крізь призму історико-культурних явищ та процесів в Україні: становлення та розвиток педагогічного краєзнавства в Україні: міждисциплінарний аспект наукових досліджень; освіта, шкільництво і педагогічна думка: історія та сучасність; історикокультурний компонент підготовки здобувачів вищої освіти; педагогічне краєзнавство у персоналіях: від витоків до сучасності. За результатами конференції схвалено резолюцію та укладено збірник тез доповідей «Педагогічне краєзнавство крізь призму історико-культурних явищ та процесів в Україні».