ДИТЯЧИЙ БУДИНОК ЯК ОСЕРЕДОК СОЦІАЛЬНОГО ВИХОВАННЯ - Бондаренко , Галина (Соціальна робота та соціальна освіта, 2023)
У статті представлено публікацію Пустового С. М., директора М.-Пустинського спеціального дитячого закладу Київської області. Автором охарактеризовано організаційну роботу педагогічного колективу дитячого будинку щодо покращення успішності вихованців. Проаналізовано форми роботи з учнями. Описано навчально-виховну роботу, до якої залучались вихованці протягом навчального року. З’ясовано, що спільна робота вихователів дитячого будинку та вчителів школи дала можливість вихователям організувати своєчасну допомогу дітям у навчанні.