Рецензія на монографію «Підготовка майбутніх соціальних працівників до молодіжної роботи: теорія і практика» (2023) - Петренко, Оксана (Соціальна робота та соціальна освіта, 2023)
Монографія «Підготовка майбутніх соціальних працівників до молодіжної роботи: теорія і практика» (автор: Н. Левченко) підготовлена відповідно до наукових тем кафедри соціальної педагогіки та соціальної роботи («Актуальні проблеми соціально-педагогічної теорії та практики (реєстраційний номер 0111U007547)»; «Актуальні проблеми історико-педагогічного знання (реєстраційний номер 0111U009198)» та відповідно до напрямів діяльності молодіжного центру «START» Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.