Рецензія на колективну монографію «SOCIAL AND EDUCATIONAL SERVICES FOR CHILDREN WITH DISABILITIES: HISTORY, THEORY AND PRACTICE» (2021) - Клименко , Юлія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2022)
Серед широкого спектру державної підтримки людей з інвалідністю важливими є соціальні та освітні послуги, які сприяють їх активному життю як повноправним членам суспільства. В монографії розглянуто історичний досвід соціальної підтримки та освіти для дітей з інвалідністю, соціально-психологічне забезпечення інклюзивного навчання, наведено приклади соціальних послуг для людей з інвалідністю у громадах. Практичний досвід соціально-культурної підтримки людей з інвалідністю на рівні громад представили Управління праці та соціального захисту населення Уманської міської ради, Національний дендрологічний парк «Софіївка», Національна академія науки України.