ФОРМУВАННЯ КОМПЕТЕНТНОСТІ УПРАВЛІННЯ ПРОЄКТАМИ У ЗДОБУВАЧІВ PHD ПРОГРАМ: ПРАКТИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ - Албул , Ірина (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У статті висвітлено та обґрунтовано доцільність певних теоретичних і практичних рекомендацій щодо формування проєктних умінь майбутнього доктора філософії із соціальної роботи. Доведено, що забезпеченню цього програмного результату навчання здобувачів PHD програм сприятиме досягнення рівня неусвідомленої компетентності у процесі розробки проєктних пропозицій, використання інструментів демократичного врядування у проєктній діяльності, результативний пошук, аналіз та використання інформації щодо грантових пропозицій, оволодіння стратегією і тактикою командної проєктної діяльності.