ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ ФОРМУВАННЯ ЗДОРОВ’ЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ БАКАЛАВРІВ ФІЗИЧНОЇ ТЕРАПІЇ - Чепурка , Олег; Павелків , Катерина (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У статті репрезентовано методичні та практичні аспекти проблеми формування здоров’язбережувальної компетентності майбутніх бакалаврів фізичної терапії. Охарактеризовано зміст і методи педагогічної діяльності у процесі вивчення фахових дисциплін. Розкрито особливості застосування інноваційних методів навчання фахових дисциплін у процесі формування здоров’язбережувальної компетентності майбутніх бакалаврів фізичної терапії. Інноваційні методи навчання фахових дисциплін класифіковано на три великі групи залежно від навчальних завдань, очікуваних результатів та особливостей організації навчальної діяльності (діалогічні, ігрові та практико-орієнтовані). Визначено зміст та цілі кожної групи методів, наведено приклади їх застосування у практиці професійної підготовки.