СОЦІАЛЬНЕ ЗНАЧЕННЯ РОЗВИТКУ КОМУНІКАТИВНОЇ ВЗАЄМОДІЇ МІЖ УЧАСНИКАМИ ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ ЗАКЛАДІВ ВИЩОЇ ОСВІТИ ЗАСОБАМИ ТРЕНІНГУ - Сеник , Алла (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
Сьогодні постає потреба у пошуку способів взаємодії суб’єктів освітнього процесу, в оновленні методів і форм їх комунікації тощо. Тому статтю присвячено висвітленню змісту розробленого авторського тренінгу «Таємниці та скарби комунікативності», що спрямований на розвиток комунікативної взаємодії учасників освітнього процесу закладів вищої освіти. Представлений тренінг спрямований на з’ясування цінності культури мовлення в умовах сучасного розвитку соціуму; на відпрацювання навичок вербальної та невербальної комунікації через програвання різновиду ігор та творчих вправ тощо.