ПРОГРАМА «МОЛОДІЖНИЙ ПРАЦІВНИК» ЯК ДІЄВИЙ ІНСТРУМЕНТ РЕАЛІЗАЦІЇ МОЛОДІЖНОЇ ПОЛІТИКИ В УКРАЇНІ - Пєша , Ірина (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У статті представлено аналіз результатів впровадження навчальної програми «Молодіжний працівник» за період 2014-2021 роки. За результатами аналізу реалізації програми визначено основні умови організації національної системи підготовки та підвищення кваліфікації фахівців по роботі з молоддю: неформальна освіта; тематичне навчання; підготовлена команда національних тренерів; науково-методичний супровід; міжсекторальне та міжвідомче партнерство; поєднання навчання і практики.