ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО РОБОТИ З СІМ’ЄЮ: ТРЕНІНГ З ВИКОРИСТАННЯ АРТ-ТЕХНІК - Москальова , Людмила; Єрьоміна , Лілія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У матеріалах статті порушено одну з важливих проблем сьогодення, що потребує розв’язання в умовах сучасного мінливого розвитку українського суспільства. В основі зазначеної тематики – якісна професійна підготовка майбутніх соціальних працівників, які будуть здатні до ефективної взаємодії із сім’єю або окремими її членами. Автори наголошують, що використання арт-технік у соціальній роботі з сім’єю є дещо новим напрямом у діяльності фахівців соціальної сфери, наприклад, для профілактики, діагностики та корекції сприйняття їх клієнтів; усвідомлення ними важливості функцій своє сім’ї та формування ціннісного ставлення до здобутків свого роду тощо.