КУЛЬТУРНО-РЕКРЕАЦІЙНО-ТУРИСТИЧНА ЧЕРКАЩИНА: ІНКЛЮЗИВНО-СОЦІАЛЬНА 3D-КАРТА (з досвіду Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини) - Кравченко , Оксана; Міщенко , Марина; Скочко , Максим (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У статті проведено аналіз особливостей розвитку туризму Черкаської області в умовах пандемії. Розглянуто нові технологічні можливості для проведення культурного дозвілля та пізнання об’єктів історико-культурної спадщини регіону. Проаналізовано досвід Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини з реалізації проєкту, присвяченого створенню інклюзивно-соціальної 3D-карти. Зазначено, що 3D-карта сприятиме забезпеченню рівних можливостей щодо туристичної діяльності для людей з інвалідністю.