СОЦІАЛЬНА РЕКЛАМА ТА МЕНТАЛЬНЕ ЗДОРОВ’Я - Джавадян , Олександра-Марія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2021)
У статті розкрито питання впливу соціальної реклами на здоров’я, причому не тільки фізичне, а й психологічне. Досліджено світові та вітчизняні кампанії соціальної реклами на тему ментального здоров’я. Розглянуто окремі аспекти соціальної реклами в Україні. Проведено аналіз теоретичних праць вітчизняних фахівців та закордонних видань. Зроблено висновок, що соціальна реклама могла б здійснювати превенцію, сприяти соціалізації, виконувати роль соціального працівника і покращувати соціальний клімат у країні, попереджувати суспільство про наявні ментальні проблеми, не дозволяти їм поширюватися, а ще сприяла б реалізації проектів.