РОЗВИТОК СТРЕСОСТІЙКОСТІ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ: ВІД РЕЗУЛЬТАТІВ ЕКСПЕРИМЕНТУ ДО МЕТОДИЧНИХ РЕКОМЕНДАЦІЙ - Тептюк, Юлія (Соціальна робота та соціальна освіта, 2020)
У статті презентовано методичні рекомендації щодо розвитку стресостійкості соціальних працівників. На основі отриманих результатів експериментального дослідження сформульовано методичні рекомендації фахівцям із соціальної роботи. Зазначається, що управління стресами та розвиток стресостійкості може здійснюватись різними способами. Для зручності їх можна реалізовувати за трьома напрямками: організаційним, методичним та психологічним.