Технології соціальної роботи з майбутніми військовослужбовцями - Бондаренко, Галина (Соціальна робота та соціальна освіта, 2019)
У статті узагальнено наукові підходи до соціальної роботи з призовниками та допризовниками. Встановлено сукупність методів, які використовують у соціальній роботі при роботі з призовниками та допризовниками, та завдання, які необхідно розв’язати у цій роботі. Охарактеризовано проблеми особистісного та емоційного характеру військовослужбовців строкової служби.