Психосоціальна допомога підліткам із суїцидальною поведінкою - Коляда, Наталія; Поліщук, Олена (Соціальна робота та соціальна освіта, 2019)
У статті розкрито особливості суїцидальної поведінки учнівської молоді. Запропоновано методи виявлення суїцидальної поведінки та умови допомоги дітям, які перебувають у групі ризику. Надано рекомендації для соціальних педагогів, практичних психологів, класних керівників, кураторів груп, батьків з надання допомоги підліткам, у яких виявлено ознаки суїцидальної поведінки.